Välkommen till din träningskompis

Actic, Simhallsbadet

Helsingborg

Personlig tränare

David Lönn-Johansson

Tidigare elitsatsande handbollsspelare i o/v Helsingborg, vilket innebär en medvetenhet om vad som krävs för att lyckas. Under min elitsatsning har jag stött på och blivit undervisad av Anders Lindsjö en av Sveriges absolut bästa fysutvecklare inom elitungdoms idrott. Idag är det absolut bästa jag vet att träna och lära ut träning.
Att hjälpa personer att nå sina mål är det absolut viktigaste för mig.

Specialiteter

– Olympiska lyft
– Funktionell träning
– Träningskunskap
– Rehabiliteringsträning

Utbildningar

Licensierad Personlig Tränare, Ds Personal Trainingschool 2012

E-postadress
david.lonn@actic.se

Jobbar på
Helsingborg, Simhallsbadet

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!