Välkommen till din träningskompis

Actic, Flygstaden

Halmstad

Personlig tränare

Hanna Svensson

Skidor, rullskidor, löpning och styrketräning är största delen av min träning. Inom detta område har jag massor att ge dig som är intresserad av att utveckla dina prestationer! På senare år har jag fördjupat min kunskap kring rörlighet och hållning och lägger mycket fokus på funktionell styrka. Grunden för välmående och bra prestation, oavsett vad du vill prestera i, ligger i en rörlig och balanserad kropp.

 

Specilaiteter

Hållning/Rörlighet
Längdskidåkning
Uthållighetsträning

Utbildningar

Lic. PT, The Academy
Lic. Träningsinstruktör, The Academy
Beteendevetenskap, Halmstad Högskola
Yogainstruktör, Eskilstuna
Dipl. Klassisk Massör, Uddevalla

E-postadress
halmstad.flygstaden@actic.se
Jobbar på
Halmstad, Flygstaden

Boka en kostnadsfri PT-konsultation!

Vi vet att de som tränar med en personlig tränare når sina mål i större utsträckning. Du får rätt hjälp att analysera din kropp och veta vad du behöver för typ av träning. Du kan få hjälp att förändra livsstilsvanor eller arbeta med målsättningar för att nå framgång. Är du redan erfaren inom träning, men vill lära dig mer om ett specifikt träningsområde eller ta dig till en ny nivå? Då kan våra personliga tränare anpassa träningen mer specifikt efter vad du vill lära dig mer om!

Vill du veta mer om hur det är att träna med en PT? Då ska du boka en kostnadsfri PT-konsultation. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig för en tid.

Skicka intresseanmälan

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!

Ett bra stöd mot målet

Actic App

Håll koll på all din träning var du än är med vår app till iPhone och Android. Vår app är en kostnadsfri tjänst som ingår i alla våra medlemskap. Om du inte redan har den, ladda ned den idag!