För företag

Det här kan vi bidra med

Ett hälsosammare företag

Att komma igång, vara aktiv och träna effektivt skall vara enkelt! Vi vet att människor som vill komma igång med träning behöver vägledning och inspiration. Oavsett vilken Actic anläggning du besöker kommer du känna igen dig, inte minst i bemötandet du får och i sättet vi arbetar med våra medlemmar och coachar dem kontinuerligt.

  • Samtliga gyminstruktörer har genomgått vår egen instruktörsutbildning. Instruktörens roll är att inspirera och coacha medlemmarna och såväl personligt anpassade träningsprogram som uppföljning ingår i medlemskapet.
  • All utrustning för styrke- och konditionsträning i våra lokaler är av hög kvalitet
  • För gruppträning har vi tagit fram sju kvalitetssäkrade konceptklasser anpassade till olika målgruppers behov och önskemål. Utöver dessa har vi även ett stort och varierat utbud av andra gruppträningsklasser.
  • Ca 75% av våra drygt 100 anläggningar i Sverige befinner sig i anslutning till simhall. Bad/motionssim ingår då alltid i medlemskapet.
  • Personlig Träning (PT) finns på flertalet av våra anläggningar

Så här tycker våra kunder

Björg Bergsteinsson

Personalchef AF Bostäder Lund

”Vår friskvårdssatsning har resulterat i lägre sjukfrånvaro, mer välmående personal och fler som tränar regelbundet. Medarbetarna har fått bättre kunskaper om kost och hälsa, sammanhållningen på arbetsplatsen har ökat och fler anser oss blivit en attraktivare arbetsgivare. Genomgående tema på våra personaldagar har, sedan friskvårdssatsningen startade, varit hälsa och effektivitet.”

Gustav Hellgren

Säljansvarig Actic Mälardalen

”Vi har tagit fram ett nytt koncept där en personlig tränare eller gruppträningsledare kommer ut till företaget och leder ett 30 minuter långt pass för att förebygga kontorsskador. Det är bland annat rörlighet för axlar, nacke och balans.”

Läs mer om hur Actic hjälper Transcoms personal.

Vi hjälper er gärna

Har du frågor om träningsformer eller avtal för företag är du välkommen till oss så hittar vi en bra lösning för er. Drygt 3 000 företag har idag avtal med oss, så vi har all erfarenhet som behövs för att förbättra hälsan på ditt företag.

Varmt välkommen att kontakta oss.

 

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

 

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!