FunkyKidz 

Låt familjens charmtroll få utlopp för sin energi. Med FunkyKidz får alla barn mellan 2-8 år släppa loss och ha kul till den senaste och häftigaste musiken och med lärare som gör lektionen till ett stort party. FunkyKidz är Nordens största och roligaste dansskola för barn. Med FunkyKidz har man alltid roligt tillsammans med sina kompisar i gruppen och alla kan vara med. Här är alla stjärnor!

· Snygga, roliga koreografier
· Senaste och bästa musiken
· Coola, inspirerande instruktörer

Vår instruktörer är välutbildade och fortbildar sig löpande, för att på bästa sätt inspirera till dans och rörelse… och förmedla glädje!

BlissDance

BlissDance är en dansskola för de mellan 9-14 år och som vill lära sig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken tillsammans med de grymmaste instruktörerna. I Bliss Dance Academy finns Sveriges coolaste dansinstruktörer som får deltagarna att utvecklas, ha kul och bli hur duktiga som helst!

· Snyggaste koreografierna
· Senaste och bästa musiken
· Coolaste instruktörerna
· Träna både på lektion och på nätet

Våra instruktörer har fått en gedigen utbildning och fortbildar sig kontinuerligt, så att du ska få en danslektion i världsklass!

 

Kalender hösten 2016 för FunkyKidz o BlissDance:

Alla grupper startar vecka 35, dvs lördag 3 september resp. söndag 4 september.

Lovdagar för FunkyKidz och BlissDance under hösten 2016:
vecka 44 dvs 5 resp 6 november (i samband med höstlovet/Allhelgonahelgen)

Alla grupper har sin tionde och sista lektion vecka 45 dvs 12 resp 13 november. Därefter blir det avslutningsshow 19 resp 20 november.

För att anmäla er till till FunkyKidz/BlissDance-grupperna hösten 2016, klicka här!