Personlig träning på Actic Uppsala Boländerna

För hela vårt team på Actic Boländerna är ditt välbefinnande viktigt för oss. Vi vill att du ska känna dig trygg när du kommer hit – vi vill att du ska längta till alla veckans träningspass!

Våra personliga tränare vill att du ska lyckas med din träning – oavsett vad som krävs. Oftast är det bristande motivation, glädje eller specifika mål som ska uppnås och vi står rustade för det mesta! Vi erbjuder en bred kompetens inom kostrådgivning, funktionell träning, TRX, mamma/gravidträning, träning till En Svensk Klassiker, rodd, olympiska lyft och kroppsbyggnad.

Som sagt. Vi står rustade för det mesta och vi vill att träningen ska vara just personlig, därför är det viktigt att du hittar den PT som passar just dig! Här hittar du oss som jobbar som PT på Actic Boländerna.

Vill du få kontakt med någon av oss? Maila till pt.bolanderna@actic.se och specificera om det är en speciell PT som du söker. Eller behöver du hjälp av vår platschef att bli lotsad till rätt PT så kontaktar du: joanna.dunham@actic.se