Personlig Träning på Actic Örebro Slottsgatan

Hos oss på Actic Örebro Slottsgatan är vi en grupp personliga tränare som brinner för att hjälpa människor att få ett friskare och lyckligare liv – idag, imorgon och om tjugo år. Vi brinner för hållbara resultat och tror inte att det finns ett och samma träningsupplägg för alla. Därför kämpar vi med varje klient för att hitta den perfekta lösningen för just dig.

Samtliga PTs i vårt team har studerat tre år på universitet och har en kandidat i idrottsvetenskap. Detta gör att vi har en djup förståelse för kroppen, både på ytan och hela vägen ner till cellnivå. Utöver detta har vi erfarenheter från att utöva elitidrott, men också coacha idrottare på elitnivå. Vi har tillsammans erfarenheter inom flera områden, t.ex. 3D-träning, olympiska lyft, crossfit, kettlebells, styrkelyft, ViPr, TRX, TRX-rip, traditionell styrketräning, viktnedgång, rehabilitering, gravidträning, mental coaching och konditionsträning.

Är du nyfiken på hur vi skulle kunna hjälpa dig att ta din hälsa och träning till nya nivåer? Se våra presentationer och kontakta din PT direkt, eller hör av dig till hela teamet antingen genom att prata med oss i receptionen, eller maila oss direkt på pt.slottsgatan@actic.se