Personlig Träning Actic Lund Olympen

Hos oss på Actic Olympen har vi en grupp individuellt kompetenta tränare med stort driv och kunskap inom träning och kost. Vi brinner för våra medlemmar och triggas av deras framgång!

Våra särskilda skickligheter finner du inom bl.a. funktionell träning, Olympiska lyft, fotboll, innebandy, konditionsupplägg, kostrådgivning för viktökning/minskning, En Svensk Klassiker och Triathlon. Med kreativa uppslag hittar vi den lösning som passar just dig för att vi skall lyckas med träningen och en hälsosam livsstil. Vi tar, tillsammans med dig, övergripande ansvar för att du skall nå dina mål och trivas med träningen. Vi på anläggningen har samlad erfarenhet från mer än 3500 timmars praktiskt arbete med nöjda kunder. Det viktigaste för oss är att du kommer i kontakt med den PT som passar dig bäst och som du trivs med.

Vill du komma i kontakt med någon av oss? Hör av dig till den tränare du tror passar dig! Du är också varmt välkommen att ta kontakt med vår PT-ansvariga Jimmy.nilsson@actic.se eller vår platschef caroline.raiha@actic.se för guidning till rätt PT för just dig.