Personlig träning på Actic Lerum

För oss på Actic Lerum är hälsa vår största drivkraft. Eftersom begreppet hälsa kan innefatta så många olika aspekter beroende på vem du är som individ så är det viktigt för oss att kunna hjälpa dig med just det du behöver.

Alla är vi olika, någon behöver starkare muskler för att kunna resa sig upp från stolen utan stöd, andra lever med en dröm om att springa Stockholm Marathon och ha en pigg frisk kropp även dagen efter långloppet. En tredje vill bli lättare i kroppen för att orka leka mer med barnen, medan kanske just du behöver hjälp att hitta övningar som fungerar för ett knä som värkt senaste åren.

Med tanke på att vi alla är personer med skilda behov så erbjuder vi träning med våra personliga tränare som kan se till att dina önskemål uppfylls. Vi är ett gäng som tillsammans har ett stort kunnande inom bl.a. viktminskning, kost, rörlighet, styrka och muskeluppbyggnad, konditionsträning, träning för ungdomar och utomhusträning. Kom in och prata med oss eller läs mer om vår personal på hemsidan för att se vem som skulle passa just dig. Du kan kontakta oss på mailadresserna som finns i presentationerna eller om du hellre vill bli uppringd går det lika bra att lämna ditt nummer till någon i personalen som ser till att du blir kontaktad.

Varmt välkommen!