Stockholm

Stockholm, Hägersten

Västertorpvägen 131
12630 HÄGERSTEN

Stockholm, Älta

Oxelvägen 42
13830 ÄLTA

Stockholm, Vendelsö

Torfastleden 3
13675 VENDELSÖ

Stockholm, Sköndal

Sköndalsvägen 27
12866 SKÖNDAL

Stockholm, Salem

Säby Torg 19
14430 RÖNNINGE

Stockholm, Masmo

Botkyrkavägen 11
14330 VÅRBY

Stockholm, Hagsätra

Ormkärrsvägen 78
12459 BANDHAGEN

Stockholm, Farsta Strand

Edsvallabacken
12343 FARSTA

Stockholm, Årsta

Årstavägen 53
12054 ÅRSTA

Stockholm, Tyresö Vintervägen

Vintervägen 3
13540 TYRESÖ

Stockholm, Tyresö Bollmora

Bollmora Gårdsväg 10
13539 TYRESÖ

Stockholm, Tumba

Bryggarvägen 5-7
14730 TUMBA

Stockholm, Tullinge

Nyängsvägen 3 A
14630 TULLINGE

Södertälje City

Nygatan 24
15172 SÖDERTÄLJE

Stockholm, Hallonbergen

Hallonbergsplan 5
17452 SUNDBYBERG

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Skeppsmäklargatan 1
12069 STOCKHOLM

Stockholm, Högdalen

Rangstaplan 2
12454 BANDHAGEN

Stockholm, Järfälla Komethallen

Girovägen 8
17562 JÄRFÄLLA

Stockholm, Kista Valhall

Torshamnsgränd 9
16440 KISTA

Stockholm, Torvalla Sim- och Sporthall

Dalarövägen 66
13645 HANDEN

Stockholm, Vasastan Elite

S:t Eriksgatan 115
11343 STOCKHOLM

Södertälje, Sydpoolen

Östra Kanalgatan 2
15271 SÖDERTÄLJE

Stockholm, Täby Tibblebadet

Attundavägen 5-7
18336 TÄBY

Stockholm, Solna

Svetsarvägen 9B
17141 SOLNA

Våra anläggningar

Actic Hägersten

Stockholm, Hägersten

Välkommen till Actic Hägerstens fräscha gym på 1400 kvm som är ett personligt och familjärt center beläget på Good Morning Hotels. Hos oss kan du träna dygnet runt 365 dagar om året. Över 200 gruppträningsklasser per vecka.

Gå till Stockholm, Hägersten
Actic gym Älta

Stockholm, Älta

Hos Actic Älta är du alltid mött av den kunniga personalen som gör allt för att du ska trivas och nå dina mål! Den familjära och personliga atmosfären på Actic uppskattas av människor i alla åldrar i en mycket fräsch och inspirerande lokal.

Gå till Stockholm, Älta
SONY DSC

Stockholm, Vendelsö

Actic Vendelsö är ett väldigt luftigt center med högt i tak. Stora fönster från golv till tak gör att det är ljust, och då vi har nyckelgymsfunktion på detta center tränar du när det passar dig! Actic Vendelsö har verkligen träning för alla åldrar samt ett mysigt barnrum med barnpassning vissa tider för de minsta. Välkommen in!

Gå till Stockholm, Vendelsö
Actic Sköndal gym

Stockholm, Sköndal

Actic i Sköndal är en mindre anläggning med personlig touch. Dina resultat är vårt fokus! Välkommen in och kika på våra fräscha lokaler, boka tid för coachning med våra tränare, sola eller ta en kopp kaffe!

Gå till Stockholm, Sköndal
salem-gym-actic

Stockholm, Salem

Actic Salem ligger i Salem Centrum med gruppträning, spinning, personlig träning, senior klasser +60 år. Vi har även en stor friviktsdel, cardiopark samt gymdel, kaffelounge och kan även erbjuda barnpassning. Helt enkelt en toppmodern anläggning med generösa ytor på 750 kvm med det bästa av det mesta!

Gå till Stockholm, Salem
Actic Masmo gym

Stockholm, Masmo

Actic Masmo har en yta på ca 800 kvadratmeter i ett plan med fina öppna träningsytor med högt i tak, en välplanerad konditionsavdelning, en utrustad friviktsdel, bra yta med maskiner samt en fin gruppträningssal. Skön lounge att koppla av i där vi bjuder på kaffe, te eller varför inte en caffé latte? För den som är medlem erbjuder vi även kostnadsfritt solarium.

Gå till Stockholm, Masmo
hagsätra actic gym

Stockholm, Hagsätra

Välkommen till Actic Hagsätra! Här möts du av luftiga, fina och ljusa lokaler med en stor gruppträningssal samt en inspirerande cykelsal samt över 300 kvm friviktsdel. På Actic i Hagsätra tränar man i alla åldrar, gammal som ung och efter ett härligt träningspass passar många på att ta en proteindryck eller kaffe i vår cafédel.

Gå till Stockholm, Hagsätra
actic farsta strand

Stockholm, Farsta Strand

På Actic Farsta finner du ett familjärt center med ett stort fokus på personligt bemötande. Gym, cardio, seniorverksamhet är delar av vårt utbud. För den som vill unna sig lite vardagslyx ingår även medyjetmassage, solarium och bastu samt kaffe i vår lounge. Med nyckelgymsfunktionen har du som medlem tillgång till träning 05:00 – 24:00.

Gå till Stockholm, Farsta Strand
Actic Årsta gym

Stockholm, Årsta

Actic Årsta är en ljus och fin anläggning på ca 750 kvm i två plan med öppna träningsytor. Anläggningen har en välplanerad konditionsavdelningen, friviktsdel, lyftarpodium, stor yta med maskiner samt en härlig gruppträningssal. Skön lounge att koppla av i där vi bjuder på kaffe, te eller varför inte en café latte. För dig som är medlem erbjuder vi även kostnadsfritt solarium.

Gå till Stockholm, Årsta
Actic Tyresö Vintervägen

Stockholm, Tyresö Vintervägen

Hos Actic Tyresö på Vintervägen möts du av leenden och får all hjälp och stöd du behöver för att nå dina mål, stora som små! Nyrenoverad och ljus anläggning. Träna när det passar dig mellan kl. 05-24. Känn dig som hemma på Actic i Tyresö!

Gå till Stockholm, Tyresö Vintervägen
Actic Tyresö Bollmora

Stockholm, Tyresö Bollmora

Actic Tyresö Bollmora är ett center som med ett varmt och personligt omhändertagande ger dig resultat i dina mål och träning, samtidigt som du har kul! Vi erbjuder till dig som medlem ett välutrustad gym samt det bästa inom konditonsutrustning samt fria vikter. Våra personliga tränare finns också att boka för dig som vill ha ett snabbare resultat eller lite mer hjälp.

Gå till Stockholm, Tyresö Bollmora
tumba-actic

Stockholm, Tumba

Actic Tumba är ett center för hela familjen! Vi erbjuder träning för alla åldrar, träningscoacher, personlig träning, samt ett brett och varierat utbud av individuell träning samt gruppträning. För er med barn erbjuder vi barnpassning flera dagar i veckan. Med vårt centrala läge i Tumba med nära anslutning till både pendeltåg, bussar och parkering så blir det enkelt att besöka oss.

Gå till Stockholm, Tumba
tullinge-actic-gym

Stockholm, Tullinge

Actic Tullinge Centrum är en fräsch anläggning med nyckelgymsfunktion. Det är ett väldigt personligt center med ett välutrustad gym samt det bästa inom konditionsutrustning och fria vikter.

Gå till Stockholm, Tullinge
sodertalje_City-cardio

Södertälje City

Välkommen till Actic Södertälje City - din anläggning mitt i hjärtat av Södertälje. Här erbjuder vi dig varierad träning med cardio- & styrketräningsmaskiner, gruppträning, personlig tränare och mycket mer.

Gå till Södertälje City
hallonbergen_ribbstol

Stockholm, Hallonbergen

Ljusa lokaler med stora panoramafönster. Planlösningen är öppen med generöst träningsutrymme. Är du sugen på att löpträna utomhus finns det många fina motionsspår strax utanför.

Gå till Stockholm, Hallonbergen
ATC Actic

Stockholm, Hammarby Sjöstad

Fräscha och moderna lokaler i en ljus och öppen miljö med panoramafönster i tre väderstreck. Gymmet är beläget med goda kommunikationsmöjligheter samt P-hus i direkt anslutning. Dessutom ingår barnpassning!

Gå till Stockholm, Hammarby Sjöstad
hogdalen_simhall

Stockholm, Högdalen

Här finns träningsformer som passar alla. Styrke- och konditionsträning, fartfyllda gruppträningsklasser och simning ingår i medlemskapet. Actic Högdalen erbjuder även simskola och danskurser.

Gå till Stockholm, Högdalen
komethallen_1

Stockholm, Järfälla Komethallen

Stor maskin- och konditionspark med närmare 200 maskiner och full uppsättning fria vikter. Här finns även massör, bastu, naprapat, badminton, squash, pingis, innebandy och golf.

Gå till Stockholm, Järfälla Komethallen
actic klättervägg

Stockholm, Kista Valhall

Modernt och luftigt gym fördelat på två våningsplan i nyrenoverade lokaler. Ett komplett utbud av gymmaskiner samt stor uppsättning fria vikter, fyra stora gruppträningssalar samt simhall.

Gå till Stockholm, Kista Valhall

Stockholm, Torvalla Sim- och Sporthall

Träna styrka och kondition i en lättsam och trevlig atmosfär. Avsluta passet med en skön simtur eller slappna av en stund i bastun.

Gå till Stockholm, Torvalla Sim- och Sporthall
elite-gymmet2

Stockholm, Vasastan Elite

I den norra delen av Vasastan i Stockholm hittar du Actic Elite. Hos oss tränar du styrka, kondition och gruppträning i fräscha och luftiga lokaler. Öppet dygnet runt!

Gå till Stockholm, Vasastan Elite
Sydpoolen_gymmet_2

Södertälje, Sydpoolen

Den kompletta anläggningen för din livsstil! Styrke- och konditionsträning, gruppträning, vattengympa och simning.

Gå till Södertälje, Sydpoolen
actic täby

Stockholm, Täby Tibblebadet

Styrke- och konditionsmaskiner, med utsikt över vår 50-metersbassäng. Efter träningen kan du njuta av en varm bastu, koppla av i relaxavdelningen eller kanske ta en fika i anläggningens cafeteria.

Gå till Stockholm, Täby Tibblebadet
solna-frivikt2

Stockholm, Solna

Actic Solna är beläget i attraktiva Solna Business Park. Komplett utbud av styrke-, konditions- och gruppträning. De fräscha lokalerna och den prestigelösa stämningen mellan gymmets medlemmar skapar en trivsam och välkomnande miljö.

Gå till Stockholm, Solna

Lediga pass idag

Instruktör
Anneli Helen Hadelöv

Lokal
Gruppträningssal

STYRKA! KONDITION! SPÄNST! RÖRLIGHET! Cirkelträning när den är som bäst! Challenge by Actic körs i gruppträningssalen med varierande övningar och utrustning.

Logga in för att boka

Instruktör
Lena Bernström

Lokal
Spinning

Konditionsträning på inomhuscyklar. Anpassa cykelträningen efter din egen förmåga tillsammans med spinninginstruktören. Vi ger dig möjlighet att tränar uthållighet och ökar kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Marjo Frisch

Lokal
Spinninglokalen

Konditionsträning på inomhuscyklar. Anpassa cykelträningen efter din egen förmåga tillsammans med spinninginstruktören. Vi ger dig möjlighet att tränar uthållighet och ökar kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Jennie Olausson

Lokal
Spinning

Konditionsträning på inomhuscyklar. Anpassa cykelträningen efter din egen förmåga tillsammans med spinninginstruktören. Vi ger dig möjlighet att tränar uthållighet och ökar kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Sudheesh Balakrishnan

Lokal
Nedre Salen

Förenar kropp, själ, sinne och att ”vara här och nu”. Rörelserna länkas samman med andningen. Exempel på dynamisk yoga är Hatha- och Poweryoga.

Logga in för att boka

Instruktör
Therese Grönberg

Lokal
Spinning

Konditionsträning på inomhuscyklar. Anpassa cykelträningen efter din egen förmåga tillsammans med spinninginstruktören. Vi ger dig möjlighet att tränar uthållighet och ökar kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Jennie Olausson

Lokal
Gruppträning - Spegelsalen

Actic Core är en förkoreograferad gruppträningsklass som fokuserar på att stärka våra hållningsmuskler som bland annat ligger runt bål och skuldror. Vi arbetar statiska och dynamiska övningar till inspirerande musik.

Logga in för att boka

Instruktör
Suzanne Harila

Lokal
Sal 1

Gympa är rörelseglädje till musik med anpassade övningar för 65+medlemmar. Träning som stärker musklerna, förbättrar konditionen, balansen och rörligheten.

Logga in för att boka

Instruktör
Carina (kia) Landegren

Lokal
Sal 1

Gympa är rörelseglädje till musik med anpassade övningar för 65+medlemmar. Träning som stärker musklerna, förbättrar konditionen, balansen och rörligheten.

Logga in för att boka

Instruktör
Viktoria Lindskog Björk

Lokal
Sal 1

Cirkelträning som utförs i gruppträningssal eller utomhus med varierande övningar och utrustning anpassade efter våra +65 medlemmar.

Logga in för att boka

Instruktör
Teresia Vörös

Lokal
GT Sal

Gympa är rörelseglädje till musik med anpassade övningar för 65+medlemmar. Träning som stärker musklerna, förbättrar konditionen, balansen och rörligheten.

Logga in för att boka

Instruktör
Nina Lättman

Lokal
Terapibassängen

Vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klasser utförs i bassäng, på grunt eller djupt vatten.

Logga in för att boka