Lund

Lund, Vikingahallen

Tre Högarsväg 7
22475 LUND

Lund, Veberöd

Södra Järnvägsg. 7
24014 VEBERÖD

Lund, Skryllegården

Hardeberga 161
24791 SÖDRA SANDBY

Lund, Olympen

Tunavägen 39 H
22363 LUND

Lund, Högevall

Högevallsgatan 1
22222 LUND

Lund, Genarp

Norra Fäladsvägen 5
24771 GENARP

Lund, Delphinenbadet

Magistratsvägen 59
22644 LUND

Våra anläggningar

gym Actic

Lund, Vikingahallen

Alla vi som arbetar på Actics träningsanläggningar är utbildade instruktörer och vi har valt vår arbetsplats för att vi älskar träning. Vi vill hjälpa dig att komma igång med träningen, nå dina mål och självklart också ha kul på vägen.

Gå till Lund, Vikingahallen
gym_fria_vikter

Lund, Veberöd

Stort utbud av styrketränings- och, konditionsmaskiner, fria vikter och solarium. Här är alla välkomna, stammisar som nya och variationen i åldrarna är stor. Låt våra vänliga instruktörer motivera dig till ett hälsosammare liv.

Gå till Lund, Veberöd
Skryllegården Lund Actic

Lund, Skryllegården

Tänk dig att kunna kombinera konditionsträning på tre mil motionsslingor ute i naturen med effektiv styrketräning i moderna lokaler. Njut av en skön bastu eller en fika i restaurangen efteråt. Dessutom gratis parkering.

Gå till Lund, Skryllegården
traningsprogram-kartotek

Lund, Olympen

Modern och rymlig träningsanläggning i två våningar. Här kan du bland annat träna i det stora friviktsgymmet eller förbättra din kondition på de välutrustade konditionsavdelningarna.

Gå till Lund, Olympen
Lund_Hogevall_3

Lund, Högevall

Stort och rymligt gym med ett brett träningsutbud. Simma några längder i bassängen eller prova på ett pulshöjande gruppträningspass. Nära till löp- och promenadslingor. För att låsa skåpen krävs armband. Har du inte armband är du välkommen under badkassans öppettider (www.hogevall.se) eller lös in en depositionsavgift så får du ett personligt armband, för att komma in under alla våra öppettider.

Gå till Lund, Högevall
styrketraning_rosa_skor

Lund, Genarp

Personligt gym mitt i natursköna Genarp. Här kan du träna kondition och styrka på gymmet, eller varför inte svettas rejält på ett av våra gruppträningspass?

Gå till Lund, Genarp
lund-delphinen

Lund, Delphinenbadet

Modernt gym med ett stort utbud av träning. Välj mellan styrketräning, simning, ett inspirerande pass i någon av våra gruppträningslokaler eller en skön simtur i Lunds trivselbad Delphinen. Öppet dygnet runt!

Gå till Lund, Delphinenbadet

Lediga pass idag

Instruktör
Annika Jarl

Lokal
Gruppträning

Boosta din metabolism! Utmana din styrka och kondition i klassiska tabataintervaller om 20 sekunders arbete och 10 sekunders vila. Varierande övningar för hela kroppen där du presterar efter egen förmåga.

Logga in för att boka

Instruktör
Patricia Larsson

Lokal
Stora salen

Bli den bästa versionen av dig själv! Functional Toning by Actic är en atletisk klass som främjar styrka, kondition, rörlighet, spänst och balans.

Logga in för att boka

Instruktör
Rasmus Johnsson

Lokal
Gym

I gymmets yta för funktionell träning får du möjlighet att genomför ett cirkelträningspass med varierade övningar och redskap. Styrka, kondition och flexibilitet är några av de saker du får prova under klassen.

Logga in för att boka

Instruktör
Camilla Björk

Lokal
Gruppträning

Styrka- och konditionsövningar speciellt anpassade för gravida eller nyblivna mammor. Bebisar och pappor är också välkomna.

Logga in för att boka

Instruktör
Anneli Lönnblad

Lokal
Gruppträning

Konditionsträning på inomhuscyklar. Anpassa cykelträningen efter din egen förmåga tillsammans med spinninginstruktören. Vi ger dig möjlighet att tränar uthållighet och ökar kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Ann-Katrin Niléhn

Lokal
Spinning

Actics egna förkoreograferade spinningklass där vi tränar upp vår uthållighet och ökar vår kondition i en tillåtande miljö.

Logga in för att boka

Instruktör
Linn Merilä

Lokal
Gruppträning

Actic Power är vår egna förkoreograferade skivstångsklass där kroppens stora muskelgrupper tränas. Bland annat körs klassiska styrkeövningar som knäböj, marklyft, rodd, utfall och bicepscurl. Actic Power är en klass som fokuserar på styrka och muskeluthållighet.

Logga in för att boka

Instruktör
Sofia Wallén

Lokal
Simhallen

Vattengympa som tränar kondition, bålstabiltet, styrka, flexibilitet och balans under klassen. Actics inspirerande Aqua-klasser utförs i bassäng, på grunt eller djupt vatten.

Logga in för att boka