Gruppträning

Bokningsregler

Så här bokar du dina pass

Här hittar du vanliga frågor och svar om hur man bokar pass på Actics hemsida och i appen, samt vilka bokningsregler som gäller för dig som gillar att gruppträning. 

 

Bokning av gruppträningspass

Du kan boka dina gruppträningspass på flera olika sätt:

  • Boka online, via Actics hemsida eller app.
  • Boka på anläggningen, via bokningsterminalen.
  • Ringa till anläggningen (under högtryck är det dock inte säkert att någon på anläggningen hinner svara så vi rekommenderar att du använder hemsidan.)

Du kan boka 7 pass åt gången. Du kan delta på drop-in i mån av plats, även om du har uppnått din gräns för bokade pass.

Avbokning av gruppträningspass

Bokningen måste avbokas senast 2 timmar innan passet börjar, även om du står på väntelistan så behöver du boka av din plats. Om man missar att avboka 1 pass får man en varning. Missar man att avboka 3 pass inom 30 dagar, blir man avstängs från gruppträningen i 30 dagar. Man kan då varken boka pass eller delta i mån av plats. Du kan låsa upp din bokningsspärr genom att betala 100 kr.

Väntelistan

Om ett pass är fullbokat så kan du ställa dig på väntelistan. Om någon bokar av så flyttas du automatiskt upp så därför är det viktigt att boka av i tid även om du bara står på väntelistan. Flyttas du upp till en fast plats så får du ett mail (om vi har din mailadress) om detta.

Om du fortfarande står på väntelistan när du kommer till anläggningen så checka in (via läsaren i receptionen eller via bokningsterminalen, om sådan finns) och stanna kvar i receptionsområdet för 10 minuter innan passet börjar så släpps väntelistan, de som bokat och har en plats men inte hämtat ut sin biljett blir av med platsen och platsen släpps till väntelistan istället.

Hämta ut passbiljett

Biljetten kan hämtas ut tidigast 2 timmar innan och senast 10 minuter innan passet börjar. Hämtas den inte ut så släpps biljetten till de som står på väntelistan, detta görs 10 minuter innan passet börjar.

Även om du står på väntelistan så måste du checka in på anläggningen (antingen via läsaren i receptionen eller på bokningsterminalen) annars kommer du inte komma med när väntelistan körs.

Jag har ett kort som gäller på flera anläggningar, hur bokar jag mina pass då?

Då måste du gå in på vår hemsida och gå in på den anläggningens sida och välja deras gruppträningsschema och trycka på det pass som du är intresserad av att delta i och sedan fylla i dina inloggningsuppgifter där.

Prova på kostnadsfritt

Helt kostnadsfritt bjuder vi dig på 60 minuter provträning! Du kan träna både i gymmet eller testa på ett gruppträningspass.

Ta första steget

Fyll i formuläret och få en kod som du visar upp på anläggningen.

Nu kör vi!