Actic Brickebacken är veckans anläggning!

Actic Brickebackens simhall

Veckans anläggning – Actic Brickebacken i Örebro

Varför ska jag träna på Actic Brickebacken?
– Det bästa med att träna på Actic Brickebacken är att vi har stora luftiga ytor och en stor friviktsdel. Bassängens temperatur är 32 grader vilket är väldigt unikt att ha i en simhall i Örebro, vilket uppskattas mycket av våra medlemmar. Vi har även en väldigt uppskattat Aquapass på måndagskvällar kl. 19.30 som jag tycker alla borde testa!

Vilket är ditt bästa träningstips?
– Bästa träningstips till dig som tränar på Actic Brickebacken är att ta hjälp av oss instruktörer emellanåt. Det är lätt att fastna på samma träningsschema allt för länge då kroppen anpassar sig och blir van vid samma övningar. Utnyttja vår fina bassäng som ingår i medlemskapet.

Vad är det bästa med att jobba på Actic Brickebacken?
– Det roligaste med att jobba på Actic Brickebacken är att vi är som en stor familj, både personal och medlemmar. Dessutom är det väldigt kul att som instruktör/personlig tränare få hjälpa våra medlemmar uppnå sina mål och resultat.

Har ni några kommande evenemang?
– Den 11 december kommer vi ha ett triathlon på Actic Brickebacken. Det innebär att vi kommer simma 500 m, cykla 10 km och springa 5 km. Kul sätt att testa sina gränser!

– Vidare planerar vi en ”må bra kväll” den 19 februari, vilket har varit väldigt uppskattat. Då bjuder vi på fika, juice, föreläsning, gruppklasser och tänder ljus runt bassängen. En mysig dag då vi fikar tillsammans i vintermörkret.

Välkomna!
Nazfar Nayab, Platschef

Skapad den 29 november, 2012